nieuws

Patrick Tissen vertrekt bij Top Bakkers

Nieuws

Patrick Tissen, algemeen directeur van Top Bakkers en Lunch Service Nederland, vertrekt per 1 juni 2013 bij het bedrijf.

Patrick Tissen vertrekt bij Top Bakkers

Een opvolger is gevonden in de persoon van Peter van Strien. Van Strien is op dit moment al werkzaam als adjunct-directeur commercie & operatie werkzaam is binnen de onderneming. Tissen is vanaf  1998 werkzaam bij Top Bakkers, als adjunct-directeur en de laatste vijf jaar als algemeen directeur.

Hij vormde het bedrijf om naar een holdingstructuur met twee zelfstandige werkmaatschappijen: Top Bakkers en Lunch Service Nederland. Gelijktijdig met zijn vertrek zal Tissen zijn belangen in het bedrijf verkopen aan een aantal aangesloten bakkerijen en Top Bakkers Holding B.V., waarmee de continuïteit van de onderneming zal worden gewaarborgd.

Vanaf 1 april 2013 zal Patrick Tissen terug treden en de dagelijkse leiding overdragen aan zijn opvolger Peter van Strien. Vanaf 1 juni 2013 verlaat Tissen het bedrijf definitief. In de periode van 1 april tot 1 juni zal Patrick Tissen zijn opvolger op de achtergrond ondersteunen en begeleiden waar nodig.

Reageer op dit artikel