nieuws

Cateraar start met bakkerij

Nieuws

Cateraar start met bakkerij

Meinders Catering in Badhoevedorp/ Amsterdam gaat van start met een eigen bakkerij. ‘Als we zelf brood bakken, kunnen we een nog verser product leveren en nog beter inspelen op de wensen van onze afnemers’, zo meldt de cateraar in haar nieuwsbrief.

Twee bakkers gaan in onze eigen professionele bakkerij speciaal voor de klanten van Meinders catering brood en koek bakken, schrijft Misset Catering. Het werken met een eigen bakkerij leidt tot meer snelheid, een betere beheersing van de kosten en maatwerk, aldus Meinders Catering. ‘Een speciaal broodje voor een speciale gelegenheid, bijzondere ingrediënten voor het brood dat we serveren tijdens een feest, brood dat uniek is voor één bepaalde afnemer: jouw brood. Het zal allemaal kunnen straks.’

Deze maand beginnen twee bakkers en een bakkersknecht in de nieuwe bakkerij Brood BV, onderdeel van Meinders Catering. Daarover: ‘Een eigen bakkerij past helemaal in onze filosofie om zoveel mogelijk zelf, in eigen huis, te maken. We beginnen met broodjes en halverwege het jaar gaan we ook lekkere authentieke boerenbroden bakken, in een steenoven. We zijn verder van plan hartige taarten te gaan bakken in onze gloednieuwe bakkerij.’

Reageer op dit artikel