nieuws

Pelser verloot gratis ontwerp voor Bakkersdag

Nieuws

Pelser verloot gratis ontwerp voor Bakkersdag

In het kader van de Bakkersdag op 27 januari bij Levens in Gilde verloot Pelser Interieur Projecten uit Den Bosch een gratis ontwerp.

Ondernemers die daadwerkelijk plannen hebben voor een verbouwing van de zaak kunnen zich aanmelden via info@pelserontwerp.nl. Door een mail te sturen maken zij kans op een gratis interieurontwerp door een interieurarchitecte.

Met een eigentijdse uitstraling kan een nieuwe doelgroep worden aangesproken, kan de omzet worden vergroot en kunnen bakkers een graantje meepikken van de huidige ontwikkelingen in het consumptiegedrag van klanten. Bijvoorbeeld met luxe belegde broodjes. Pelser Interieur Projecten vindt het belangrijk dat de visie van de bakker moet corresponderen met de uitstraling van zijn zaak. Het is belangrijk dat de boodschap die de bakker uitstraalt met zijn zaak is afgestemd op de doelgroep: presenteren is verteren.

Reageer op dit artikel