nieuws

Bakkerswereld blikt terug op 2012

Nieuws

Bakkerswereld blikt terug op 2012

2012 is zo goed als historie. Ook dit jaar hebben weer veel bijzondere, indrukwekkende, zorgelijke, pijnlijke gebeurtenissen plaats gevonden. Bakkerswereld heeft al deze momenten op een rij gezet in een speciaal jaaroverzicht.

De toekomstige geschiedschrijvers zullen 2012 omschrijven als een crisisjaar. Een ieder van u heeft het jaar 2012 beleefd op zijn eigen wijze. In ieders leven en bedrijf hebben gelukkig ook mooie gebeurtenissen plaatsgevonden. Door bijzondere acties, een jubileum, onverwachte activiteiten. Laten we ons voor het nieuwe jaar daardoor inspireren.

Bakkerswereld mocht zelf een bijzonder jubileum vieren: 75 jaar jong. Wij kijken daar met veel voldoening op terug. Wij wensen iedereen een mooie jaarwisseling. Voor allen een goed, gezond 2013!

>> Bekijk hier het jaaroverzicht

Reageer op dit artikel