nieuws

Nominaties Horecava Innovation Award bekend

Nieuws

Nominaties Horecava Innovation Award bekend

De nominaties voor de dertiende Horecava Innovation Award zijn bekend. Uit 110 inzendingen heeft de jury 16 genomineerden benoemd in vier categorieën. In de categorie Food & Beverage zijn een brood- en een deegconcept genomineerd.

De winnaars van de categorieën Food&Beverage, Interior&Design, Equipment&Services en Concepts&Co-Creation, worden op 7 januari bekendgemaakt tijdens het openingsprogramma van Horecava 2013. Alle nominaties zijn tijdens de Horecava, van 7 tot en met 10 januari in Amsterdam RAI, te bewonderen.

Genomineerd in de categorie Food&Beverage zijn:

Fishion garnalen, dagverse tropische garnalen, The Food Agency, Wageningen;
Bloempie, culinaire brood amuses, Bloempie, Amsterdam;
Potato Gratin & Rösti Rolls, verse aardappelproducten, Peka Kroef, Odiliapeel;
Bake Your Own, kant en klare deegplakken, Bak Speciaal, Nijkerk.

Reageer op dit artikel