nieuws

Bakkerij van Brug Hofleverancier

Nieuws

Bakkerij van Brug Hofleverancier

Burgemeester Ubachs van de gemeente Laarbeek heeft het certificaat van het hofleverancierschap overhandigd aan bakkerij Van Brug in Aarle Rixtel.

Het Hofleverancierschap is toegekend vanwege het honderdjarig bestaan van dit bedrijf. De bakkerij werd op 16 augustus 1912 gestart door Martinus van Brug met zijn vrouw Wilhelmina van Dijk. Ze hadden ook een kruideniersbedrijf. Honderd jaar later is de derde generatie Van Brug actief, met dezelfde toewijding en liefde voor het vak als ‘opa Tinus’ vroeger aan de dag legde. Het 100-jarig bestaan wordt gevierd met een jubileumbrochure en smakelijke acties.

 

Op de foto vlnr burgemeester Ubachs met de broers Guido, David en Edward van Brug.

Reageer op dit artikel