nieuws

Gouden Gard prooi voor Boudewijn Nijmeijer

Nieuws

Gouden Gard prooi voor Boudewijn Nijmeijer

Boudewijn Nijmeijer (m) heeft in het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen de Gouden Gard gewonnen. Het zilver ging naar Evert van Heumen, het brons naar Kevin van der Zwet.

Acht toptalenten uit de patisserie streden vandaag om de Gouden Gard 2012 en 36 kandidaten om de jaarlijkse Talentenprijs. De productie van Boudewijn Nijmeijer, werkzaam bij Creme de la Creme in Zoeterwoude sprong in het oog. Met het thema ‘World at war’ wist hij de jury te overtuigen. ‘Ik wilde een bijzonder thema. Een thema dat een ander niet snel zou kiezen,’ zei een opgetogen Nijmeijer kort na de uitreiking. ‘Oorlog fascineert mij en dat zie je terug in mijn thema en producten.’ Zowel in het showstuk, de desserttaarten, de friandises, de bonbons en de marsepeinfiguren (soldaten – red.) kwamen oorlogselementen terug. De talentenprijs ging naar Esther van Vliet.
Klik hier voor meer actuele informatie over de Gouden Gard.


Hart van Nederland besteedde aandacht aan de talentenwedstrijd. Bekijk de uitzendingEen verslag van de uitreiking in Bakkerswereld van 19 oktober.

Reageer op dit artikel