nieuws

Haastrecht in teken van chocolade

Nieuws

Haastrecht in teken van chocolade

HAASTRECHT – Haastrecht staat 22 september in het teken van chocolade. Het chocoladefestival wordt voor de tweede keer gehouden.

HAASTRECHT – Haastrecht staat 22 september in het teken van chocolade. Het chocoladefestival wordt voor de tweede keer gehouden.

Initiatiefnemer is patissier Marjolein Reijm van de Zoete Hoek. Alles op deze dag staat in het teken van chocolade met bodypaint in chocola, kookdemo’s (crêpes en chocolade, vlees en chocolade) modeleerchocolade, fonteinen. Acht chocolatiers geven een chocolade demonstraties. Ook zijn er wijnen en likeuren die passen bij chocolade en kunnen bezoekers zelf chocoladerepen versieren.

Reijm: ‘We verkopen –net als in de film Sjakie en de Chocoladefabriek chocoladerepen met de gouden wikkel. Degene die de gouden wikkel vindt, mag een dag lang met mij meelopen en zelf chocolade maken in mijn atelier.’
 

Reageer op dit artikel