nieuws

Banketbakkerij Veldhuizen kleurt oranje

Nieuws

Banketbakkerij Veldhuizen kleurt oranje

BAARN – Banketbakkerij Veldhuizen combineert het nuttige met het aangename. Tijdens het EK kunnen klanten scoren door te schieten op een doek met gaten. De opbrengst gaat naar het goede doel.

BAARN – Banketbakkerij Veldhuizen combineert het nuttige met het aangename. Tijdens het EK kunnen klanten scoren door te schieten op een doek met gaten. De opbrengst gaat naar het goede doel.

Ouderwets Punten schieten en wie de meeste punten scoort, maakt kans op fraaie prijzen. Dat is in het kort de actie van Dennis van Maron, eigenaar van de Baarnse banketbakkerij. Deelname kost 5 euro per volwassene en 1 euro per kind.

De actie wordt gehouden iedere zaterdag tijdens het EK voetbal. De opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren. Van Maron: ‘Natuurlijk kleuren we de winkel ook oranje, we leggen gras aan en we hebben veel speciale oranje producten. Ik heb de burgemeester gevraagd om de aftrap te doen. Hij heeft nog niet geantwoord.’
 

Reageer op dit artikel