nieuws

Bakker met Ster: 33 gelukkige bakkers

Nieuws

Bakker met Ster: 33 gelukkige bakkers

KAATSHEUVEL – Dit jaar zijn meer sterren dan ooit toegekend tijdens de finale van Bakker met Ster. In totaal hebben 33 bakkers één of meerdere sterren mee naar huis genomen.

KAATSHEUVEL – Dit jaar zijn meer sterren dan ooit toegekend tijdens de finale van Bakker met Ster. In totaal hebben 33 bakkers één of meerdere sterren mee naar huis genomen.

Maar liefst 27 winkels van 17 bakkers hebben twee sterren en 26 winkels van 19 bakkers hebben één ster gewonnen. Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk wist voor de tweede keer drie sterren te bemachtigen. Dat werd een week geleden bekend tijdens de uitreiking in de Efteling, onder het toeziend oog van 700 mensen uit de branche.

Voorzitter van het bestuur Bakker met Ster Jos den Otter zegt dat het aantal toegekende sterren meer dan terecht is. ‘De deelnemende bakkers presteren op hoogstaand niveau.’ Sandra Pluim, projectmanager bij het NBC zegt in een toelichting: ‘De bakkers hebben de ster(ren) niet zomaar gekregen. Daar is een heel traject van deskundige beoordelingen aan vooraf gegaan. De winkel is beoordeeld door NBC, een retailjury en mysteryshoppers. Een vakjury heeft het bedrijf beoordeeld en ook een aantal producten is beoordeeld. En de ondernemers hebben elkaar beoordeeld.’

Vooral in Brabant, waar ook vele sterren vielen, heeft de media veel aandacht besteed aan Bakker met Ster.

Bakkerij van de Ven grossiert in sterren (Brabants Dagblad)
Bakkerij Sandig valt in de prijzen (BN De Stem)
Bakkerij Verba uit Brakel valt in de prijzen (Brabants Dagblad)
Westlandse bakkers bekroond (www.hethelewestland.nl)
Wim Koelman Brood-Banket-Bonbons wint 1 ster (Dichtbij)
Stadsbakker Zwolle op radio 538 over Bakker met Ster (Bakkerswereld, 26 april 2012)
 

Reageer op dit artikel