nieuws

Banketbakkerij de Korenbloem Leerbedrijf van het Jaar

Nieuws

Banketbakkerij de Korenbloem Leerbedrijf van het Jaar

SNEEK – Banketbakkerij de Korenbloem uit Sneek is gisteravond uitgeroepen tot Leerbedrijf van het Jaar 2012 Bakkerij.

SNEEK – Banketbakkerij de Korenbloem uit Sneek is gisteravond uitgeroepen tot Leerbedrijf van het Jaar 2012 Bakkerij.

Volgens de commissie van de verkiezing is de Korenbloem een leerbedrijf waar de enthousiaste ondernemer, Gerrit Dijkstra, één van de twee praktijkopleiders is. ‘Hij is goed op de hoogte van wat er zowel binnen zijn bedrijf gebeurt, als op het gebied van opleiden. De ondernemer brengt zijn enthousiasme op alle medewerkers en leerlingen over. Het hoge niveau van de werk- en leeromgeving maakt dit bedrijf onderscheidend.’

De andere genomineerden waren Meesterbakker Roodenrijs uit Rijswijk en Bakkerij Heerschap uit Roggel.

Leren in de praktijk
De verkiezing Leerbedrijf van het Jaar is een gezamenlijk initiatief van Kenwerk en sociale partners uit de bakkerijsector. De verkiezing is in het leven geroepen om het leren in de praktijk te stimuleren en de waarde die leerbedrijven voor de bakkerijsector hebben onder de aandacht te brengen.
 

Reageer op dit artikel