nieuws

Bakkerij Puur Dunselman maakt zeehondjes

Nieuws

Bakkerij Puur Dunselman maakt zeehondjes

DEN HELDER – Versbakkerij Puur Dunselman maakt zeehondjes van marsepein voor het opvangcentrum Ecomare op Texel.

DEN HELDER – Versbakkerij Puur Dunselman maakt zeehondjes van marsepein voor het opvangcentrum Ecomare op Texel.

Van ieder verkocht zeehondje (à € 3,50 per stuk) gaat vijftig cent naar Ecomare, schrijft het Noordhollands Dagblad. Woensdagmiddag 17 april overhandigde eigenaar van de versbakkerij, Peter Dunselman, het eerste marsepeinen zeehondje aan interimdirecteur van Ecomare, Anton Hurkens.

Puur Dunselman ondersteunt al jaren goede doelen in Den Helder en omgeving en omdat Dunselman sinds een jaar ook dagelijks op Texel levert, wilde het bedrijf nu een Texels doel adopteren. Speciaal voor Exomare werd het marsepeinen zeehondje bedacht. De lekkernij wordt vanaf deze week in een aantal winkels op Texel verkocht en bij de vijf winkels van Puur Dunselman in Den Helder, Julianadorp en Anna Paulowna.

Reageer op dit artikel