nieuws

Positieve geluiden dag 1 Bakkerij Dagen

Nieuws

Positieve geluiden dag 1 Bakkerij Dagen

AMSTERDAM – De Bakkerij Dagen 2012 zijn begonnen. Beursdag 1 trok een groot aantal bezoekers. De geluiden waren positief.

AMSTERDAM – De Bakkerij Dagen 2012 zijn begonnen. Beursdag 1 trok een groot aantal bezoekers. De geluiden waren positief.

Dat stelt beursmanager Joke van der Wijngaart na afloop van de eerste beursdag. Klokslag 10.00 gingen de deuren open van hal 8 van de Amsterdam RAI. De beursvloer was al snel overspoeld met honderden bezoekers. Hoewel Van der Wijngaart nog geen exacte cijfers had, was ze tevreden. Ik heb louter positieve geluiden gehoord van exposanten en bezoekers. Iedereen had er zin in. Dat is mooi.’

EK boulangerie
Grote publiekstrekker was het EK boulangerie. Acht landen strijden om de prestigieuze titel ‘Les Pellons d’Or’ ofwel de Gouden Broodschieters. Nederland moest direct aan de bak. De drie deelnemers: Wietse Schiere, Francois Brandt en Peter Bienefelt waren na afloop positief over hun prestatie. De uitslag is maandagmiddag bekend.
 

Reageer op dit artikel