nieuws

MacBaguette bij Franse McDonalds

Nieuws

MacBaguette bij Franse McDonalds

PARIJS – McDonald’s in Frankrijk komt vanaf april met een nieuwe burger, de MacBaguette. Het gaat om een stokbroodje van Chez Panavi, twee stukjes vlees van het Charolais-rund, twee plakjes Emmenthaler kaas en een drupje mosterd.

PARIJS – McDonald’s in Frankrijk komt vanaf april met een nieuwe burger, de MacBaguette. Het gaat om een stokbroodje van Chez Panavi, twee stukjes vlees van het Charolais-rund, twee plakjes Emmenthaler kaas en een drupje mosterd.

De MacBaguette moet het assortiment van de fastfoodketen in Frankrijk chiquer maken en de verkoopcijfers verbeteren. Het is de bedoeling dat het typisch Franse broodje ook oudere en meer traditioneel ingestelde klanten gaat trekken. De MacBaguette gaat 4,50 euro kosten.

 

Reageer op dit artikel