nieuws

Bakker maakt Elfstedentochtgebakjes

Nieuws

SANTPOORT-NOORD – Bakker Remco Vreman uit Santpoort-Noord is geïnspireerd geraakt door de Elfstedentocht-koorts en maakte een speciaal gebakje voor deze bijzondere gelegenheid.

SANTPOORT-NOORD – Bakker Remco Vreman uit Santpoort-Noord is geïnspireerd geraakt door de Elfstedentocht-koorts en maakte een speciaal gebakje voor deze bijzondere gelegenheid.

Chipolatapudding, mandarijnen, bitterkoekjes en kersen er in, victoriabeslag eromheen en de Friese vlag er op: zie daar het Elfstedentochtgebakje van bakker Remco Vreman uit Santpoort-Noord. ‘We willen het Elfstedentochtgevoel promoten’, zegt de bakker in de IJmuider Courant.

Zo lang het vriest gaan de gebakjes voor anderhalve euro over de toonbank, komt de thermometer boven nul dan stijgt de prijs mee, naar 1,90 euro. Voor een foto van het speciale Elfstedentochtgebak, klik hier.

 

Reageer op dit artikel