nieuws

‘Soms ga je dan op je bek

Nieuws

BEDUM – ‘Ik heb me wel eens afgevraagd of ik zo veel creatiever ben dan collega-bakkers. Ik geloof er niks van. Het verschil met anderen is dat ik gelijk handel als ik iets heb bedacht. Soms ga je dan op je bek.

‘Soms ga je dan op je bek

BEDUM – ‘Ik heb me wel eens afgevraagd of ik zo veel creatiever ben dan collega-bakkers. Ik geloof er niks van. Het verschil met anderen is dat ik gelijk handel als ik iets heb bedacht. Soms ga je dan op je bek.’

Klaes Hoekstra, bekend van zijn knotsgekke acties heeft een boek uitgebracht waarmee hij collega-ondernemers wil prikkelen.

In de openingszin van het boek klinkt diep respect door voor zijn ernstig zieke vrouw, die hem de afgelopen jaren op het hart heeft gedrukt niet bij de pakken neer te gaan zitten.

‘Ik heb overwogen de bakkerij te verkopen, maar zij overtuigde me ervan dat ik dan stapelgek zou worden en te veel tijd zou krijgen om te piekeren’, zegt Hoekstra. ‘We besloten zo veel mogelijk te blijven zingen en fluiten.

Lees het hele artikel in Bakkerswereld van 16 december

foto: Hoekstra gaat terug naar de Middeleeuwen

Reageer op dit artikel