nieuws

Franse bakkerijketen komt naar Nederland

Nieuws

MIJDRECHT – De bakkerijketen Le Grenier à Pain van de Franse bakker Michel Galloyer wil ook Nederland veroveren. Michel Galloyer heeft in samenwerking met Heijnes Adviesgroep een samenwerkingsconcept ontwikkeld.

Franse bakkerijketen komt naar Nederland

MIJDRECHT – De bakkerijketen Le Grenier à Pain van de Franse bakker Michel Galloyer wil ook Nederland veroveren. Michel Galloyer heeft in samenwerking met Heijnes Adviesgroep een samenwerkingsconcept ontwikkeld.

Wereldwijd heeft de Franse keten meer dan 30 bakkerijen. Naast Frankrijk zit het bedriif in Libanon (Beiroet), Japan (Tokyo), China (Chongqing) en Rusland (St. Petersburg).
Eigenaar Michel Galloyer werd in 2010 uitgeroepen tot ‘beste Baguette bakker in Parijs’.
 

Reageer op dit artikel