nieuws

Stokbrood Lidl beste in test Kassa

Nieuws

AMSTERDAM – De Rivercote stokbroden van supermarktketen Lidl zijn de beste afbakbaguettes van Nederland

AMSTERDAM – De Rivercote stokbroden van supermarktketen Lidl zijn de beste afbakbaguettes van Nederland.

Dat is de conclusie van een stokbrodentest in het consumentenprogramma Kassa. De baguettes van Lidl eindigden met het rapportcijfer 6,3 op de eerste plaats, meldt Distrifood. De jury, bestaande uit Franse bakkers, was over het algemeen niet te spreken over de kwaliteit van het Nederlandse stokbrood.

Albert Heijn

‘Een goede baguette is knapperig van buiten, maar luchtig van binnen’, aldus een bakker in het televisiepogramma. Die combinatie was niet aanwezig bij de beoordeelde stokbroden. Op de tweede plaats eindigden de afbakstokbroodjes van Délifrance. Deze baguettes kregen ook een 6,3. De broden van Lidl zijn echter goedkoper. De stokbroden van AH eindigden op de derde plaats (rapportcijfer: 5,7).

 

 

Reageer op dit artikel