nieuws

Bakkerij Heerschap dominante positie in nieuwe Jumbo

Nieuws

NEDERWEERT – De Heerschap Groep opende vandaag (woensdag) de eerste Jumbo winkel. Het familiebedrijf heeft de eigen bakkerij in de Jumbo formule geïntegreerd.

NEDERWEERT – De Heerschap Groep opende vandaag (woensdag) de eerste Jumbo winkel. Het familiebedrijf heeft de eigen bakkerij in de Jumbo formule geïntegreerd.

De winkel is de eerste van zes Super de Boer winkels die worden getransformeerd tot Jumbo. Heerschap biedt naast het brood van Jumbo, twee broodlijnen uit de eigen bakkerij in Roggel. Daarnaast is er ook een counter met gebak en vlaaien uit eigen huis. Binnen de groen-gele Jumbo formule valt de Bakkerij Heerschap op door het gebruik van de kleur rood.

Tekenen
De familie hecht veel waarde aan de eigen broodactiviteiten, zei ondernemer Stan Heerschap woensdagochtend bij de opening van de eerste verbouwde Super de Boer. ‘We hadden Jumbo aan onze zijde. Tijdens de eerste gesprekken zijn we aan tafel direct gaan tekenen hoe het eruit moest gaan zien. Jumbo ziet in Bakkerij Heerschap een aanvulling op de eigen broodlijn.’

 

Reageer op dit artikel