nieuws

Italiaanse bakker in Londen combineert eenvoud met chique

Nieuws

LONDEN – Richard Jansen, leraar aan het Graafschap College stuitte in Londen op de Italiaanse bakkerij annex restaurant Princi. Het brood wordt gebakken in een houtoven. ’s Middags serveren de medewerkers lunch, ’s avonds pasta’s. Brood is er de hele dag door.

Italiaanse bakker in Londen combineert eenvoud met chique

LONDEN – Richard Jansen, leraar aan het Graafschap College en begeleider van het Boulangerie Team stuitte in Londen op de Italiaanse bakkerij annex restaurant Princi. Het brood wordt gebakken in een houtoven. ’s Middags serveren de medewerkers lunch, ’s avonds pasta’s. Brood is er de hele dag door.
Princi is oorspronkelijk afkomstig uit Milaan, waar de bakker vier winkels heeft.
Meer informatie: www.princi.it  

Reageer op dit artikel