nieuws

Bakkerij ’t Stoepje komt met Proef!

Nieuws

SPAKENBURG – Bakkerij ’t Stoepje uit Spakenburg gaat volgend jaar het blad Proef! uitgeven om zijn klanten te informeren en inspireren wat betreft de aankoop van de producten van de marktbakker.

Bakkerij ’t Stoepje komt met Proef!

SPAKENBURG – Bakkerij ’t Stoepje uit Spakenburg gaat volgend jaar het blad Proef! uitgeven om zijn klanten te informeren en inspireren wat betreft de aankoop van de producten van de marktbakker.

Proef! heeft als pay off meegekregen: ‘Hét lekkerste magazine’. Het was oorspronkelijk bedoeld als een eenmalige uitgave, vanwege het 30-jarig bestaan van ’t Stoepje, met een oplage van 245.000 exemplaren. Op 900 markten werd het blad gratis uitgedeeld en de reacties waren, aldus uitgever Ton van Es, ‘overweldigend’. Vandaar dat het besluit is genomen om het magazine in 2010 om de twee maanden te gaan uitgeven. Het magazine heeft als doelstelling de relatie met klanten te versterken en wordt ingezet als werving voor nieuwe klanten.

Het formaat wordt wel iets groter en de omvang gaat 64 pagina’s bedragen. Er is een ‘3-B-formule’ voor het blad bedacht: ‘Brood, banket en BNérs’. Naast praktische informatie over de producten, de bakkerij en verkopers is er ook informatie over de showbizz en komen life-style onderwerpen aan bod. Bridget Maasland sierde de eerste cover van Proef!

 

Reageer op dit artikel