nieuws

Bakker Van Gils nu in centrum Chaam

Nieuws

CHAAM – Bakkerij Van Gils heeft een nieuwe winkel betrokken. De eigenaren zijn verhuisd van de woonwijk naar het centrum van Chaam.

Bakker Van Gils nu in centrum Chaam

CHAAM – Bakkerij Van Gils heeft een nieuwe winkel betrokken. De eigenaren zijn verhuisd van de woonwijk naar het centrum van Chaam. 

‘We hadden dit idee al langer en nu kregen we de kans’, stelt Yvonne van Gils die samen met haar man Léon de eigenaar is. ‘We misten de loop. Nu is dat sterk verbeterd omdat we naast twee supermarkten (Super de Boer en Lidl) en Kruidvat zijn gevestigd. De eerste week hadden we 25 procent meer klanten dan voorheen. In de openingsweek is dat logisch, maar wij zijn desondanks erg tevreden.’ Yvonne omschrijft de winkel (ingericht door Koning Interieurbouw) als ‘warm en modern.’

Modern is onder meer de eenlaagse granieten toonbank voor het banket. Voor het brood wordt gebruik gemaakt van een Franse broodkast. ‘Ideaal. De kast heeft 25 vakken, per vak kan ik 20 broden kwijt. Dat werkt heel efficiënt én het staat mooi.’ Van Gils heeft gekozen voor een bedieningswinkel van 128 vierkante meter, waarvan 90 winkeloppervlakte. De overige meters worden gebruikt als opslag, koeling en keuken. Ook is er een stamtafel en in de zomer een terras.

Zie ook Bakkerswereld van 18 december.

Foto’s: Eric van der Burgt
 
 

Reageer op dit artikel