nieuws

100e bakker schrijft zich in voor Bakker met Ster

Nieuws

WAGENINGEN – De 100e aanmelding voor Bakker met Ster is een feit. Dit is een verdubbeling van het aantal bakkers dat zich vorig jaar zelf heeft opgegeven voor de wedstrijd.

100e bakker schrijft zich in voor Bakker met Ster

WAGENINGEN – De 100e aanmelding voor Bakker met Ster is een feit. Dit is een verdubbeling van het aantal bakkers dat zich vorig jaar zelf heeft opgegeven voor de wedstrijd.

‘Honderd inschrijvingen betekent nog niet dat het maximum is bereikt,’ laat het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) weten. Bakkers kunnen zich nog steeds inschrijven; de inschrijfdatum is verlengd tot 1 januari 2010. Achter de schermen van het NBC wordt momenteel hard gewerkt aan de verdere voorbereidingen van de wedstrijd. Bakker met Ster 2010’ wordt dit jaar georganiseerd door het NBC. Doel van deze wedstrijd is het imago van de bakkerijbranche bevorderen en de onderlinge betrokkenheid bij de bakkerijen stimuleren.

Alle informatie over ‘Bakker met Ster 2010’ is terug te vinden op www.bakkermetster.nl. Hier kunnen bakkers, banketbakkers en patissiers zich inschrijven en aanmelden voor de speciale ‘Bakker met Ster’ nieuwsbrief.

 

Reageer op dit artikel