nieuws

Chocolatier PUUR presenteert TWIN bonbon

Nieuws

DEN HAAG – Chocoladeatelier PUUR en industrieel ontwerper hebben een nieuwe bonbon ontworpen. De zogenaamde TWIN bonbon wordt vrijdag 27 november officieel gepresenteerd.

Chocolatier PUUR presenteert TWIN bonbon

DEN HAAG – Chocoladeatelier PUUR en industrieel ontwerper hebben een nieuwe bonbon ontworpen. De zogenaamde TWIN bonbon wordt vrijdag 27 november officieel gepresenteerd. 
 
Chocolatier Peter van Driel van Chocoladeatelier PUUR en industrial designer Gianni Orsini hebben de krachten gebundeld door hun gevoel voor chocolade, smaak, vormgeving en trends te combineren. TWIN is het resultaat. De bonbon is uit twee, bijna identieke delen opgebouwd, maar de smaken contrasteren en zijn toch complementair, aldus de bedenkers.

Smaken
TWIN is verkrijgbaar in vier smaakcombinaties: witte chocolade met vulling van aardbei en balsamico, melkchocolade met vulling van honing en thijm, pure chocolade met vulling van munt en groene thee, en pure chocolade met witte bodem, met vulling van Nyangbo en Ivoire.
TWIN is gelanceerd tijdens het culinaire evenement Eten & Drinken 2010.

 

Reageer op dit artikel