nieuws

Bakker Meen haalt duizenden euro’s op voor Energy4All

Nieuws

DELDEN – Echte Bakker Meen in Delden hield op zondag 15 november een Energyy4All ‘preuvenement’ voor de gelijknamige stichting Energy4All. De bakker hield duizenden euro’s op voor het goede doel.

Bakker Meen haalt duizenden euro’s op voor Energy4All

DELDEN – Echte Bakker Meen in Delden hield op zondag 15 november een Energyy4All   ‘preuvenement’ voor de gelijknamige stichting Energy4All. De bakker hield duizenden euro’s op voor het goede doel.

‘Het was fantastisch’, blikt Jan Meen, eigenaar van Echte Bakker Meen in Delden terug. ‘Zowel qua enthousiasme, teambuilding als het aantal bezoekers. We hebben grofweg geteld zevenhonderd bezoekers gehad.’

Geld inzamelen
Het preuvenement werd gehouden om geld in te zamelen voor de stichting Energy4All, die zich inzet voor kinderen met een stofwisselingsziekte als de bekendheid van de ziekte te vergroten.
Sinterklaas was aanwezig voor een fotoshoot met kinderen en Jochem van Gelder (ambassadeur voor Enery4All) verleende zijn medewerking bij diverse activiteiten.

Daarnaast waren er demonstraties van banket, brood, marsepein en chocolade en werd er een speciaal Energie-brood gebakken met medewerking van Koopmans Meel.  Ook konden bezoekers een tas kopen (10 euro) gevuld met lekkernijen uit de bakkerij. Tevens was er een loterij. In totaal heeft de dag vijfduizend euro opgeleverd.

 

Reageer op dit artikel