nieuws

Rin van der Molen: Ik zal bakkerij niet teleurstellen

Nieuws

DOETINCHEM – Rin van der Molen is ook de komende drie jaar voorzitter van de NBOV. De leidsman is blij met zijn tweede termijn en ‘zal de bakkerij niet teleurstellen.

Rin van der Molen: Ik zal bakkerij niet teleurstellen

DOETINCHEM – Rin van der Molen is ook de komende drie jaar voorzitter van de NBOV. De leidsman is blij met zijn tweede termijn en ‘zal de bakkerij niet teleurstellen.’

Dat liet Van der Molen weten als reactie op zijn herverkiezing die vorige week bekend werd. ‘Ik ben blij dat ik de kans krijg om datgene dat onder de grond is gezaaid de afgelopen jaren, boven de grond te laten komen voor het ambacht. Ik ben spontaan in de functie gestapt drie jaar terug. Het heeft meer tijd gekost dan mijn lief is om de bakkerijwereld te begrijpen en daarom ben ik blij met de kans die me is geboden. Ik zal de bakkerij niet teleurstellen.’

Plannen
Wat de plannen van Rin van der Molen en de NBOV precies zijn wordt uitgelegd tijdens de jaarvergadering op 14 oktober in Beesd. De NBOV presenteert dan haar vijfjarenplan. ‘Ik nodig iedereen uit om een bijdrage te leveren aan die richting. Het is aan de leden om onderwerpen toe te voegen of weg te laten.’

Jaarvergadering
De jaarvergadering wordt gehouden op 14 oktober in Beesd. Tijdens de ledenvergadering, vooraf aan Brood & Banket Idee, wordt kritisch vooruit gekeken naar de nabije toekomst van de NBOV. Hoe ziet het beleid van de organisatie er de komende vijf jaar uit? Ook wordt er teruggeblikt op het jubileumjaar 2008 en de brancheactualiteiten van dit moment passeren de revue.
 
Lees alles over het vijfjarenplan in Bakkerswereld van 30 oktober

Reageer op dit artikel