nieuws

100-jarige Bakkerij Rob Swaanen wordt Willemse

Nieuws

HILVARENBEEK – Bakkerij Rob Swaanen uit Hilvarenbeek bestaat 100 jaar. Reden voor de eigenaar om jubileumaanbiedingen te voeren en de naam van de bakkerij te veranderen.

100-jarige Bakkerij Rob Swaanen wordt Willemse

HILVARENBEEK – Bakkerij Rob Swaanen uit Hilvarenbeek bestaat 100 jaar. Reden voor de eigenaar om jubileumaanbiedingen te voeren en de naam van de bakkerij te veranderen.

Eigenaar Willem Willemse: ‘Om het 100 jarige jubileum te vieren hebben we de hele maand oktober speciale acties met producten voor 100 cent. Daarnaast vond ik het een mooi moment om de naam aan te passen in Willemse luxe brood en banket. Het jubileum zorgt namelijk voor veel publiciteit en na zes jaar heb ik genoeg krediet opgebouwd bij de klanten.’

Historie bakkerij
De bakkerij wordt op 18 september 1909 gestart door Marinus van Beek  In 1924 wordt hij ziek en tot 2002 zijn het vervolgens Theo, Wil en Rob Swaanen die de bakkerij runnen. Willem Willemse is sinds 2003 de eigenaar.

Lees ook: Willemse maakt Beste Brabantse worstenbrood
 

 

Reageer op dit artikel