nieuws

Oerbrood naar Nationale Gezondheidsbeurs

Nieuws

UTRECHT – Oerbrood wordt onder de aandacht gebracht tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs, die van 23 tot en met 25 januari plaatsvindt in de Jaarbeurs te Utrecht.

Oerbrood naar Nationale Gezondheidsbeurs

UTRECHT – Oerbrood wordt onder de aandacht gebracht tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs, die van 23 tot en met 25 januari plaatsvindt in de Jaarbeurs te Utrecht.

Coördinator Ad Overgaag van VOF Oerbrood laat weten dat in Hal 3 van de Jaarbeurs oerbroden worden gebakken en dat in stand E3D4 informatie wordt verstrekt over het biologische concept. Oerbrood Biologisch is vanaf maandag 19 mei 2008 alleen nog verkrijgbaar in de supermarkt.

Oerbrood heeft op meer dan 1.400 verkooppunten het oorspronkelijke Oerbrood volledig vervangen. VOF Oerbrood wil bewijzen dat in de productieketen (biologische akkerbouwer – molenaar – bakker) ook op grotere schaal ambachtelijk, biologisch en supersmakelijk brood duurzaam te produceren is. Oerbrood Biologisch is vorig jaar met vijf soorten op de markt gekomen.

Lees ook: Oerbrood biologisch gelanceerd.

 

Reageer op dit artikel