nieuws

Ambitie: 2500 scholen aan Schoolontbijt

Nieuws

WAGENINGEN – ‘Samen ontbijten = Top’. Dat is het thema voor het Nationaal Schoolontbijt 2009. Het Voorlichtingsbureau Brood wil 2500 scholen mee laten doen.

Ambitie: 2500 scholen aan Schoolontbijt

WAGENINGEN – ‘Samen ontbijten = Top’. Dat is het thema voor het Nationaal Schoolontbijt 2009. Het Voorlichtingsbureau Brood wil 2500 scholen mee laten doen.

Het Schoolontbijt vindt plaats van dinsdag 3 tot vrijdag 6 november 2009. Een hoofdrol is weggelegd voor bakkerij-ambassadeur Sven Kramer. Het Voorlichtingsbureau Brood heeft de ambitie om dit jaar 2500 scholen te laten meedoen aan het Nationaal Schoolontbijt, waar er vorig jaar ruim 2200 participeerden. Op meerdere momenten in het jaar worden activiteiten in het kader van het Nationaal Schoolontbijt georganiseerd.

Enquête

Van de 620 bakkers hebben 321 bakkers meegedaan aan een enquête over de wijze waarop het Nationaal Schoolontbijt is georganiseerd. Ook aan de deelnemende scholen is gevraagd naar hun mening. Daaruit blijkt dat er een grote mate van tevredenheid heerst over de organisatie. Renee Boogerd van het Team Nationaal Schoolontbijt: ‘Wij zijn erg enthousiast over het Nationaal Schoolontbijt, maar wilden graag weten wat de bakkerij en scholen ervan vinden.’ Van de bakkers krijgt de organisatie, in handen van het Voorlichtingsbureau Brood, een 8,1 van de scholen een 8,2.

In Bakkerswereld van 6 februari meer over het onderzoek

Reageer op dit artikel