nieuws

Team Coupe du Monde bekend

Nieuws

WAGENINGEN – Het team dat Nederland volgend jaar gaat vertegenwoordigen tijdens de Coupe du Monde de la Patisserie in Lyon is bekendgemaakt.

Team Coupe du Monde bekend

WAGENINGEN – Het team dat Nederland volgend jaar gaat vertegenwoordigen tijdens de Coupe du Monde de la Patisserie in Lyon is bekendgemaakt.

Het team bestaat uit Jeroen Goossens, Ivo Wolters en Arthur Tuytel. De bekendmaking vond dinsdagavond plaats tijdens de uitreiking van de Gouden Gard in het NBC in Wageningen. Het is een team met ervaring en dat weet wat er wordt gevraagd voor een groot internationale wedstrijd. In 2005 werd hetzelfde team namelijk tweede achter Frankrijk. Dit keer is goud het doel. Arthur Tuytel: ‘We willen wereldkampioen worden en we zullen er alles aan doen om te slagen.’
 

Reageer op dit artikel