nieuws

Ruim 10 mille per jaar voor Bakkerijmuseum

Nieuws

MEDEMBLIK – Het Bakkerijmuseum in Medemblik kan over de komende twee jaren een subsidie van ruim 10.000 euro per jaar tegemoet zien.

MEDEMBLIK – Het Bakkerijmuseum in Medemblik kan over de komende twee jaren een subsidie van ruim 10.000 euro per jaar tegemoet zien.

Dat voorstel doet het college van Burgemeester en Wethouders aan de gemeenteraad, meldt het Noordhollands Dagblad. Het geld is vooral bedoeld om de personeelsproblemen op te lossen. Vorig jaar klopte de Stichting Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij bij de gemeente aan om een extra subsidie van 40.000 euro per jaar voor de periode 2008 tot 2012. Het museum kampt met een aantal problemen. Zo trekt de familie Spil zich min of meer terug uit het museum.

 

Reageer op dit artikel