nieuws

Hans Hulshof maakt Lekkerste Bonbon van Nederland

Nieuws

Hans Hulshof maakt de Lekkerste Bonbon van Nederland. De eigenaar van de gelijknamige chocolaterie in Eibergen schreef de prestigieuze bonbonwedstrijd zondag op zijn naam.

Hans Hulshof maakt Lekkerste Bonbon van Nederland

Dat gebeurde tijdens het evenement Kunsthal KooKt in Rotterdam.

Hulshof streed samen met vier chocolatiers om de prijs. De bonbon van de Eibergse ondernemer werd door de jury geroemd om zijn balans en structuur. Jurylid Dominique Persoone omschreef de balans als ‘perfect’ en de structuur als ‘ongelooflijk.’ De bonbon van Hulshof genaamd Flower power is een doorhaal bonbon van pure chocolade met laagjes vlierbloesem met rabarbersap, saffraan en honing.

Publieksprijs

De Publieksprijs ging naar Niels Verweij van Ambachtelijke Banketbakkerij Holtkamp uit Amsterdam. De tweede plaats overall was voor Ronald van Haarlem (Tummers patisserie passionelle, Heemstede). Derde werd Wouter Elie (Banketbakkerij J. van Bragt, Geldrop). Niels Verweij werd vierde en Albert Boogaarts van Chocolaterie Winters uit Valkenswaard vijfde. De wedstrijd Lekkerste Bonbon van Nederland, gehouden door Belcolade,  werd voor de tweede keer gehouden. Vorig jaar won Hein Geers, van Huize Geers.

Reageer op dit artikel