nieuws

Filmpje van het bakken in Peking

Nieuws

Het RTL nieuws maakte een videoverslag van de bakkerij in Peking. Bekijk de zweetdruppels van Hans Som, de eerste gebakken broodjes en een reactie van Renee Boogerd.

Filmpje van het bakken in Peking

Het RTL nieuws maakte een videoverslag van de bakkerij in Peking. Bekijk de zweetdruppels van Hans Som, de eerste gebakken broodjes en een reactie van Renee Boogerd. Ook Een Vandaag maakte opnames.

Het videoverslag laat onder meer het aangepaste bakproces zien. Vanwege de warmte is de rijstijd ingekort en worden de degen snel weggewerkt. Ook biedt het mooi zicht op enkele eindproducten die de Nederlandse bakkers in Peking produceren. De bakkerij zijn goed zichtbaar in de open bakkerij en vertegenwoordigen Nederland goed met hun sloof in de kleuren van de Nederlandse vlag.
 

Ook het publieke programma Een Vandaag heeft gisteren opnames gemaakt. Deze opname wordt dinsdagavond tussen 18.15 en 18.50 uur in Nederland uitgezonden. Op Nederland Een.

Bekijk de Hollandse bakkerij in het land van de rijst! (RTL)
Het filmpje begint met een korte reclame.

Opnames voor Een Vandaag. Dit programma zendt dinsdagavond item uit over de Nederlandse bakkerij in Peking. (Foto Holland Bakery)

 

Reageer op dit artikel