nieuws

Bakken in Peking: laatste kans

Nieuws

PEKING – Nog een paar dagen en dan sluit de inschrijving voor de Holland Bakery! Deze bakkerij gaat sporters en supporters voorzien van dagvers brood in het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen in Peking.

Bakken in Peking: laatste kans

PEKING – Nog een paar dagen en dan sluit de inschrijving voor de Holland Bakery! Deze bakkerij gaat sporters en supporters voorzien van dagvers brood in het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen in Peking.

Meldt u zich nu aan! Dat kan nog tot woensdag 14 mei! Kandidaten worden uitgenodigd voor een informatieve en inspirerende dag op 20 mei; een dag die niet alleen het bakkershart maar ook het ‘Olympisch’ hart sneller doet kloppen. Bakken hoeft u die dag niet, want het Team Holland Bakery weet al dat u dagelijks topkwaliteit levert……. Schrijft u zich dus nu in! Enthousiaste bakkers kunnen zich zowel schriftelijk als per e-mail melden bij:

Team Holland Bakery
Postbus 360
6700 AJ Wageningen
Tel. 0317 471222
 

Reageer op dit artikel