nieuws

Van de Leur presenteert nieuwe vlaaisoorten

Nieuws

AMSTERDAM – Tijdens de Bakkerijdagen in Amsterdam heeft Van de Leur Banketspecialiteiten BV nieuwe appelvlaaien en kruimelvlaaitjes geïntroduceerd.

Van de Leur presenteert nieuwe vlaaisoorten

AMSTERDAM – Tijdens de Bakkerijdagen in Amsterdam heeft Van de Leur Banketspecialiteiten BV nieuwe appelvlaaien en kruimelvlaaitjes geïntroduceerd.

Open Appelvlaaien zijn gemaakt van een fijn gistdeeg, gevuld met een heerlijk laagje frangipane en een rijke vulling van frisse stukjes appel, rumrozijnen,  en een vleugje kaneel. Open Appelvlaaien kunnen naar eigen inzicht worden afgewerkt met slagroom, gebruneerd amandelschaafsel of bavaroise. Open Appelvlaaien zijn er in twee afmetingen: 22 centimeter (verpakt per 14 stuks) en 27 centimeter (verpakt per 7 stuks). Ze worden diepgevroren geleverd in stevige dozen.

Het assortiment kruimelvlaaien is uitgebreid met een drietal varianten: Kersenkruimel-, Abrikozenkruimel- en Kruimelroomvlaaitjes, elk met een doorsnede van 11 centimeter. De nieuwe Kruimelvlaaitjes worden diepgevroren geleverd in stevige dozen à 40 stuks.

Voor meer informatie of een proefmonster: Tel:  0515-575717, Email:  info@vandeleur.nl, Internet: www.vandeleur.nl

 

Reageer op dit artikel