nieuws

Oerbrood wordt biologisch

Nieuws

DOETINCHEM – Na bijna honderd vijftig miljoen Oerbroden gaat het roer om. Vanaf week 21 wordt Oerbrood alleen nog biologisch aangeboden.

Oerbrood wordt biologisch

DOETINCHEM – Na bijna honderd vijftig miljoen Oerbroden gaat het roer om. Vanaf week 21 wordt Oerbrood alleen nog biologisch aangeboden.

Met de herpositionering van het succesvolste broodmerk in de supermarkt probeert Oerbrood zich opnieuw te onderscheiden en de verkoopaantallen te verhogen. Ad Overgaag coördinator Oerbrood: ‘We merkten dat het medicijn was uitgewerkt. Het concept is niet nieuw meer en is vaak gekopieerd. Dan kun je twee dingen doen. Je kunt het kaarsje langzaam uit laten gaan óf je kiest een nieuwe positie. Wij hebben voor de laatste optie gekozen.’ Oerbrood Biologisch komt met vijf soorten op de markt. Het aantal bakkerijen dat het brood mag bakken, is verminderd van negen naar vijf.

Lees 4 april in Bakkerswereld het hele verhaal over Oerbrood Biologisch

Reageer op dit artikel