nieuws

D’n Bekker opent nieuwe winkel in Grave

Nieuws

GRAVE – Bakkerij D’n Bekker heeft zijn winkelbestand uitgebreid. Begin maart openden de eigenaren een nieuwe, verbouwde winkel in Grave.

D’n Bekker opent nieuwe winkel in Grave

GRAVE – Bakkerij D’n Bekker heeft zijn winkelbestand uitgebreid. Begin maart openden de eigenaren een nieuwe, verbouwde winkel in Grave.

Edward Dam: ‘Het was meteen hartstikke druk. We hebben ook een openingsfolder verspreid in samenwerking met Beko Advies waarbij klanten kans maakten op een vlaai. Daarnaast hebben we acties gehouden. Zoals drie broden voor de prijs van twee.’

 

1700

De winkel is gevestigd in een pand uit 1700. Dam: ‘We hebben geprobeerd met de inrichting van de winkel (Koning Interieurbouw) daar op in te spelen. We wilden een authentieke uitstraling vandaar dat we veel hout hebben gebruikt.’ Vanwege de indeling van de winkel (lang en smal red.) was zelfbediening geen optie. Alleen koek en kleinbrood ligt voorverpakt aangeboden. Om herkenbaarheid te creëren, zijn louter medewerkers uit Grave aangenomen.Ineke van Benthum, oud eigenaar van Bakkerij D’n Bekker is tijdelijk aangesteld als winkelchef.  

 

Reageer op dit artikel