nieuws

Water- en rookschade treft Straatsma

Nieuws

NIJMEGEN – Straatsma Verpakkingen in Nijmegen is getroffen door waterschade. Hierdoor is de neutrale verpakkingsvoorraad vernietigd. Klantspecifieke verpakkingen zijn onbeschadigd gebleven.

Water- en rookschade treft Straatsma

De schade ontstond door een grote brand in een naastgelegen transportbedrijf. Een groot deel van het transportbedrijf is in vlammen opgegaan. In de loods van het bedrijf lagen vooral tapijten en papier opgeslagen. De honderd brandweermannen voorkwamen dat het vuur oversloeg naar Straatsma. Wel liep het verpakkingsbedrijf van Beko waterschade op.
 
Levering
Met name de kantine is getroffen. Directeur Marti Pluygers: ‘ De verpakkingen zijn gelukkig grotendeels gespaard gebleven. Slechts een klein deel van de voorraad (neutrale voorraad, dus geen klantspecifieke verpakkingen), is verloren gegaan.’  Momenteel zijn we aan het invetariseren of we kunnen leveren of niet.’ Dat wordt bemoeilijkt omdat de centrale computer van het transportbedrijf is vernietigd door de brand. Klantspecifieke verpakkingen worden nog niet uitgeleverd. Eerst moet duidelijk worden of die geen rook- en geurschade hebben opgelopen.  
 

Reageer op dit artikel