nieuws

Grote belangstelling voor Nationaal Schoolontbijt 2008

Nieuws

WAGENINGEN – In 2 weken hebben al meer dan 3.000 scholen zich ingeschreven voor het Nationaal Schoolontbijt 2008. Het evenement zal dit jaar van 28 tot en met 31 oktober plaatsvinden.

Grote belangstelling voor Nationaal Schoolontbijt 2008

WAGENINGEN – In 2 weken hebben al meer dan 3.000 scholen zich ingeschreven voor het Nationaal Schoolontbijt 2008. Het evenement zal dit jaar van 28 tot en met 31 oktober plaatsvinden.  
 
Twee weken geleden is er een brief naar alle Nederlandse basisscholen gestuurd met de mededeling dat de inschrijving voor het Nationaal Schoolontbijt 2008 is gestart. Volgende week ontvangen alle bakkerijen een nieuwsbrief waarin ze geïnformeerd worden. Tijdens de komende Bakkerij Dagen, van zondag 2 tot en met dinsdag 4 maart, kunnen bakkers zich ook inschrijven bij het Team Nationaal Schoolontbijt op de stand van het Nederlands Bakkerij Centrum. De bakkers ontvangen dan een gratis spandoek van Het Nationaal Schoolontbijt (afmeting 70 x 300 cm) zodat ze aan hun klanten kenbaar kunnen maken dat ze deelnemen aan Het Nationaal Schoolontbijt.
 

Reageer op dit artikel