nieuws

Nieuw boek Paul van Trigt: 52 ontmoetingen met vers

Nieuws

HOUTEN – Paul van Trigt heeft vrijdag 28 september een nieuw boek gelanceerd: ’52 ontmoetingen met vers’. De slagerij adviseur schrijft over zijn ontmoetingen met producten, mensen en situaties in winkels en productiebedrijven.

Nieuw boek Paul van Trigt: 52 ontmoetingen met vers

HOUTEN – Paul van Trigt heeft vrijdag 28 september een nieuw boek gelanceerd: ’52 ontmoetingen met vers’. De slagerij adviseur schrijft over zijn ontmoetingen met producten, mensen en situaties in winkels en productiebedrijven.

Van Trigt vol trots over zijn nieuwe boek: ‘Alles in ons leven draait om ontmoetingen. In mijn advieswerk ervaar ik vele soorten ontmoetingen. Boeiend en ongelooflijk interessant. Ik ben altijd onderweg. Zie veel, hoor veel en denk dan vaak: dat zou een collega ook moeten weten. Maar soms vergeet je het door te vertellen. Dat doe ik met dit boek. Voor elke week van het jaar een ‘ontmoeting’.
 
Prikkels
Het betreft hier geen receptenboek zoals Van Trigts eerste uitgave Charcuterie, maar een boekje met korte verhalen die je aan het denken zetten. Zoals het artikel ‘Prikkels’ over een ondernemer die een negatieve prikkel van een concurrent weet om te buigen tot een positief punt voor zijn zaak. ‘Ga geen modder teruggooien, want dan verlies je grond’, redeneert Van Trigt.
 
Bestellen
Het boekje kost € 12,90 incl. 6% BTW en excl. verzendkosten en is te bestellen bij Paul van Trigt, Tel/fax 030-6376105, e-mail: van.trigt.vof@planet.nl of bij K.T.S. , tel. 0182-686633.
 
 

Reageer op dit artikel