nieuws

Halve finalisten Leerbedrijf van het Jaar 2007 bekend

Nieuws

BAKKERSWERELD – De verkiezing Leerbedrijf van het Jaar wordt in 2007 voor de vierde keer gehouden. Uit alle inzendingen zijn zes bedrijven geselecteerd voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2007.

Halve finalisten Leerbedrijf van het Jaar 2007 bekend

BAKKERSWERELD – De verkiezing Leerbedrijf van het Jaar wordt in 2007 voor de vierde keer gehouden. Uit alle inzendingen zijn zes bedrijven geselecteerd voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2007.

De geselecteerden zijn: Banketbakkerij Gerhard Oonk uit Enschede, Patisserie van Woerekom uit Bennekom,  Broekmans Patisserie uit Venlo, Banketbakkerij Lex Verkley uit Soest, Bakkerij Allard Jacobs uit Drunen en Echte Bakker Patrick Harms uit Vries
De geselecteerde bedrijven krijgen in januari een zogeheten audit in hun bedrijf. Tijdens de audit worden de ondernemingen getoetst op leiderschap, beleid en strategie, personeelsmanagement, middelen en management van het opleidingsproces, waardering door leerling, praktijkbegeleider en ROC, deelname aan activiteiten, opleidingsresultaten én algemene indruk. Half februari 2007 mogen de genomineerden hun opleidingsfilosofie toelichten bij de commissie. De finale is op 28 maart op de Vakschool Wageningen.
De winnaar van 2006 was Verloop uit Gorredijk. 
 

Reageer op dit artikel