nieuws

Thijs Koolen beste Echte Bakker

Nieuws

‘Geweldig. Fantastisch. Een kroon op ons werk. En we zijn pas twee jaar lid van het Echte Bakkers Gilde.’ Thijs Koolen reageert enthousiast als hij hoort dat zijn bedrijf in Ell is uitgeroepen tot Beste Echte Bakker van 2006

‘Geweldig. Fantastisch. Een kroon op ons werk.
En we zijn pas twee jaar lid van het Echte Bakkers
Gilde.’ Thijs Koolen reageert enthousiast als hij
hoort dat zijn bedrijf in Ell is uitgeroepen tot
Beste Echte Bakker van 2006
 

Zijn gemiddelde score was 76,91 punten (NBC cijfers), het hoogst van alle 230 leden. Echte Bakker Vliegendehond uit Wolvega eindigde met 76,65 punten op de tweede plaats. De nummer één van vorig jaar, Jorink uit Raalte, belandde met 76,60 punten op een derde plaats.
Koolen krijgt donderdag 12 januari de beker en de Smart auto uit handen van Geert Caniels, directeur van het Echte Bakkers Gilde. Als de bescheiden ondernemer de kracht van zijn bedroef moet noemen, aarzelt hij even. ‘Ik denk dat we goed ingericht zijn, goede grondstoffen gebruiken en werken met de juiste dosis vakmanschap. We gaan hier alleen voor het topproduct. Alleen goed, is niet goed genoeg. We zijn tevreden met een 8, maar proberen beter te scoren en het afgelopen jaar is dat een aantal keren gelukt met een 8,2 en een 8,3.
 
 

Reageer op dit artikel