nieuws

Scholing winnaar wisseltrofee

Nieuws

BAKKERSWERELD – Brood en banketbakkerij Scholing in Assen heeft de Marketing Productgroepentrofee gewonnen van Back Beko IJsselstreek.

Scholing winnaar wisseltrofee

BAKKERSWERELD – Brood en banketbakkerij Scholing in Assen heeft de Marketing Productgroepentrofee gewonnen van Back Beko IJsselstreek.
 

Aan de Marketing Productgroepen namen zestig brood- en banketbakkers deel. Zij richtten zich voornamelijk op kwaliteitsverbetering, productvergelijking, uitwisseling van productideeën en receptuur en het optimaliseren van dienstverlening en management; met als doel een nog betere kwaliteit en service te verlenen aan de consument. Scholing scoorde op alle punten meer dan gemiddeld, vooral de Slagroomstam viel in goede smaak bij de jury.
 

Reageer op dit artikel