nieuws

Jovinkknar met bier bereide specialiteit

Nieuws

BAKKERSWERELD – Een stevig broodje met verschillende soorten zaden en rozijntjes, bereid met bier; dat is het broodje dat bakker Wijnand Stegeman uit Laren bedacht ter ere van de band Jovink en de Zwarte Cross, deze wordt eind juli gehouden in Lichtenvoorde.

BAKKERSWERELD – Een stevig broodje met verschillende soorten zaden en rozijntjes, bereid met bier; dat is het broodje dat bakker Wijnand Stegeman uit Laren bedacht ter ere van de band Jovink en de Zwarte Cross, deze wordt eind juli gehouden in Lichtenvoorde.
 

De leadzanger van Jovink is Gijs Jolink, de zoon van Normaal-zanger Bennie Jolink. De rockmuziek en de sfeer die om de band hangt, zijn enigszins vergelijkbaar met Normaal. Vandaar dat bier hier goed bij past, zo moet de Larense bakker gedacht hebben. Het speciale broodje van Wijnand Stegeman heet de Jovinkknar. De verkoop loopt tot nu toe goed. Medewerker en schoonzus van de Larense bakker Joke Stegeman: Dat komt natuurlijk ook omdat we de komst van de Jovinkknar al weken hebben aangekondigd op posters in de winkel.’
Klanten die het broodje kopen kunnen via hun kassabon meedingen naar twee kaartjes voor het evenement De Zwarte Cross in Lichtenvoorde. De actie hoort bij het tienjarig bestaan van de zaak.’ Ronnie Degen, manager van Jovink, vindt het initiatief van bakker Wijnand erg leuk: ‘Super. Dat een ondernemer op deze manier zijn waardering laat blijken voor een mooi evenement hier in het oosten vinden wij natuurlijk hartstikke leuk.’
 
 

Reageer op dit artikel