nieuws

Bakkersland sluit Bergentheim

Nieuws

BERGENTHEIM – Het Industriële bakkersbedrijf Bakkersland sluit zijn bakkerij in het Overijsselse Bergentheim. Het bedrijf ziet geen rendabele toekomst voor het al eerder gereorganiseerde bedrijfsonderdeel.

Bakkersland sluit Bergentheim

BERGENTHEIM – Het Industriële bakkersbedrijf Bakkersland sluit zijn bakkerij in het Overijsselse Bergentheim. Het bedrijf ziet geen rendabele toekomst voor het al eerder gereorganiseerde bedrijfsonderdeel.
 

Dat heeft Bakkersland bekendgemaakt. De vestiging sluit per 1 maart 2006. Begin 2005 verloren al zestig mensen hun baan, toen de bakkerij in afgeslankte vorm verder ging als specialiteitenbakkerij. Bakkersland zag geen toekomst voor Bergentheim als dagvers bakkerij.
De inkrimping bleek niet voldoende te zijn om de continuïteit voor de toekomst te garanderen. De medewerkers van Bakkersland Bergentheim zijn geïnformeerd over de sluiting en de adviesaanvraag is ingediend bij de Centrale Ondernemingsraad van Bakkersland. Voor de 45 medewerkers wordt een sociaal plan opgesteld.
 
 

Reageer op dit artikel