nieuws

Richard de Boer nieuwe exportmanager Middle East & Africa Zeelandia

Mensenwerk 202

Richard de Boer start met ingang van 1 oktober 2016 in een nieuwe functie bij Zeelandia. Hij wordt exportmanager Middle East & Africa in een strategische groeiregio voor Zeelandia.

Richard de Boer nieuwe exportmanager Middle East & Africa Zeelandia
Richard de Boer. Foto: archief Bakkerswereld

Richard de Boer is vijftien jaar werkzaam geweest binnen de marketingafdeling van Zeelandia in Nederland. ‘Naast met marketingactiviteiten, ben ik deze periode vooral bezig geweest met het inspireren van de bakkerij. Ondermeer via de nieuwsbrief, social media en directe contacten’, aldus De Boer. ‘Ik heb diverse ondernemersdagen en winkeldamesavonden georganiseerd voor de ambachtelijke bakkerij. Daarnaast gaf ik creatieve trainingen aan winkelteams. De laatste jaren schreef ik ook met veel plezier columns voor Bakkerswereld.’

Lokale bedrijven

In zijn nieuwe functie wordt De Boer actief in landen waar Zeelandia samenwerkt met lokale bedrijven in onder meer: Malta, Saoedi-Arabië, Qatar, Jordanië, Libanon en de Malediven. De Boer kijkt uit naar zijn nieuwe functie: ‘Na vijftien jaar is het tijd voor een nieuwe start. Ik wil mijn horizon verbreden. Ik wil alle bakkers bedanken voor de prettige samenwerking. Prachtige mensen, harde werkers, die open staan voor nieuwe ideeën. Ik zal ze missen.’

Reageer op dit artikel