nieuws

Sonneveld introduceert Credi fruitconcentraten

Marktberichten

Nieuw in het assortiment banketproducten van Sonneveld zijn de Credi® Compounds, een serie hoogwaardige fruitconcentraten die eenvoudig en divers kunnen worden gebruikt.

Sonneveld introduceert Credi fruitconcentraten
Nieuwe fruitconcentraten van Sonneveld. Foto’s: Sonneveld

De Credi® Compounds van Sonneveld kunnen worden toegepast als smaakmaker om bijvoorbeeld een neutrale bavaroise om te toveren tot seizoenspecialiteit, of als variatie op cake. ‘Je kunt er alle kanten mee op. Gemakkelijk veelzijdig… en lekker!’, zegt marketeer Lieke Monster.

Vier fruitvariaties

Het assortiment compounds wordt geïntroduceerd in vier fruitvariaties. Ze bevatten natuurlijke aroma’s en kleurstoffen en alle een hoog aandeel fruit. Met de smaken aardbei, bosvruchten, citroen-limoen en mango-passievrucht kan de (banket)bakker tal van variaties maken op de bestaande producten. De handzame spuitfles waarin de compounds zijn verpakt, vergemakkelijkt het doseren en hygiënisch werken.

Verder met banketgrondstoffen

Met deze range vervolgt Sonneveld het traject van de introductie van banketgrondstoffen. Behalve de Broer spijs en marsepein specialiteiten, levert het bedrijf uit Papendrecht een uitgebreid assortiment aan banketmixen en roompoeders onder het Credin-merk.

Reageer op dit artikel