nieuws

Beko Techniek versterkt commerciële binnendienst

Marktberichten 240

Beko Techniek versterkt commerciële binnendienst
Marco Hendriks

Beko Techniek heeft begin april haar commerciële binnendienst versterkt met Marco Hendriks. Hij gaat een ‘proactieve commerciële sleutelrol’ vervullen.

Marco Hendriks is geen onbekende in de bakkerijbranche, ook niet bij Beko Techniek. Van 1995 tot en met 1999 en van 2002 tot en met 2006 was hij hier in verschillende functies werkzaam. ‘Een ervaren kracht op het gebied van projectbegeleiding, bakkerijmachines en bakkerijgereedschappen, die een proactieve commerciële sleutelrol gaat vervullen op de binnendienst van Beko Techniek’, aldus de organisatie.

Advisering en sales

Vanuit zijn functie commercieel medewerker binnendienst houdt hij zich onder meer bezig met advisering en sales op het gebied van bakkerijmachines en bakkerijgereedschappen, commerciële ondersteuning van verkoopadviseurs buitendienst, project- en marketingondersteuning.

Beko Techniek is ervan overtuigd met Hendriks nog meer kwaliteit te kunnen bieden op het gebied van advisering in en sales van bakkerijmachines en bakkerijgereedschappen.

Reageer op dit artikel