nieuws

Appeltaartmix Smilde Bakery bij meeste supermarkten

Marktberichten

Appeltaartmix Smilde Bakery bij meeste supermarkten
Foto: Smilde Bakery

Smilde Bakery heeft zijn Granny’s Wereldberoemde Appeltaartmix geïntroduceerd in het supermarktkanaal. De mix, die wordt geproduceerd onder het merk Homemade, is verkrijgbaar bij de meeste supermarkten in Nederland.

‘In Noord-Nederland is Granny’s Wereldberoemde Appeltaart al jaren een begrip. De cadeaublikken met appeltaartmix zijn niet aan te slepen in veel delicatessenwinkels’, zegt Smilde Bakery over de Homemade-mix. ‘Het unieke aan de Granny’s appeltaart is dat hij heel makkelijk te maken is en binnen 10 minuten in de oven staat. Je hoeft bijvoorbeeld geen deeg te kneden en uit te rollen én je snijdt de appels in grove stukken. Je hebt dus snel en eenvoudig een heerlijke verse appeltaart op tafel, zonder uren in de keuken te staan en zonder veel afwas te maken.’

Meer informatie over is te vinden op de website Grannys.nl.

Reageer op dit artikel