nieuws

Bakels introduceert Pane Maggia

Marktberichten

Met de overname van Nutribake in Zwitserland heeft Bakels de beschikking gekregen over een groot assortiment authentieke broodmixen. Pane Maggia is het eerste tastbare resultaat voor Nederland.

Bakels introduceert Pane Maggia

Pane Maggia vindt zijn oorsprong in het Maggiadal in Zwitserland en is een sterk aromatisch brood met een authentieke smaak. Dit komt door het lange proces van bijna 24 uur. Het brood heeft hierdoor ook een knapperige korst en een kruim met ruime poriën.

e-nummer vrij

Pane Maggia past in de huidige trend van e-nummer vrij, authentiek, artisinaal, eerlijk en puur. De mix voor Pane Maggia is erg gebruiksvriendelijk, kant en klaar. Er hoeft alleen nog maar water, gist en zout aan toegevoegd te worden. Het brood wordt gemaakt van extra donker Ruchmehl uit de Maggia streek.

Presentatiemateriaal

Bij de introductie van Pane Maggia ontvangen de bakkers een toonbankleaflet, verschillende verwerkingsrecepturen (onder andere voor gevuld brood) en speciale papieren Pane Maggia-broodzakken.

Reageer op dit artikel